Homemade granola

Nodig
200 gr havervlokken 120 gr gedroogde abrikozen
100 gr gemengde noten
30 gr pompoenpitten
30 gr zonnebloempitten
20 gr kokos
2 eetlepels kokosolie
1 volle theelepel kaneel
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak de noten grof en snijd de abrikozen in stukjes. Meng de havervlokken, de noten & pitten, de kokos & kaneel in een kom en roer het geheel goed door. Voeg dan de stukjes abrikoos en kokosolie toe en roer het mengsel door elkaar tot het een beetje begint te klonteren. Verdeel de muesli over de bakplaat en bak het 10-15 minuutjes in de oven. Schep de muesli een of twee keer om tijdens het bakken en houd in de gaten dat de muesli niet te bruin wordt. Haal de bakplaat uit de oven en laat het afkoelen. In een afgesloten pot is de muesli een paar weken houdbaar.