Aziatische paksoi met kabeljauw en cashewnoten
Minder koolhydraten
Aziatische paksoi met kabeljauw en cashewnoten
(voor 2 personen)
Door: Linda Seijs, dietist in opleiding, diëtist Amsterdam
Smaakvol, low carb
Nodig
300 gram paksoi1 paprika
3 lente uitjes
240 gram kabeljauwfilet (2 stuks)
1 theelepel olijfolie
1 eetlepel sesamzaadolie
2 eetlepels zoetzure saus
1 eetlepel sesamzaad
1 handje cashewnoten
Bereiding
Was en snijd de groente in stukken. Maak de zoetzure saus. Smeer de kabeljauwfilet in met een beetje olijfolie en gril het gaar. Verhit de wok en voeg sesamolie toe. Wok de paksoi, paprika en lente ui in een paar minuten gaar. Voeg vervolgens de zoetzure saus, de sesamzaad toe en cashewnoten toe en bak dit voor een paar minuten mee. Serveer dit op een bord en voeg als laatst de kabeljauw toe. Eet smakelijk!