Gado gado
Veganistisch
Gado gado
(voor 4 personen)
Door: Naomi Hoekstra
Heerlijk met homemade pindasaus en atjar ketimoen.
Nodig
300 gram zilvervliesrijst1 bloemkool
250 gram sperziebonen
½ witte kool
1 bakje taugé
Seroendeng, naar smaak
Bereiding
Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Was de bloemkool, sperziebonen en witte kool. En snijd deze in (resp.) roosjes, in stukken en in reepjes. Stoom de sperziebonen 10 minuten. Voeg na 2 minuten de bloemkool roosjes toe aan het stoomnetje. En kook ondertussen de witte kool naar wens gedurende 5-10 minuten. De taugé even afspoelen met kokend water.
Serveer de rijst en groente in een diep bord, met daarnaast kommetjes met atjar ketimoen en de pindasaus. Lekker met seroendeng & cassave chips!