​Gado gado

(voor 4 personen)

Door: Naomi Hoekstra

Heerlijk met homemade pindasaus en atjar ketimoen.

Nodig

300 gram zilvervliesrijst
1 bloemkool
250 gram sperziebonen
½ witte kool
1 bakje taugé
Seroendeng, naar smaak

 

Bereiding

Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Was de bloemkool, sperziebonen en witte kool. En snijd deze in (resp.) roosjes, in stukken en in reepjes. Stoom de sperziebonen 10 minuten. Voeg na 2 minuten de bloemkool roosjes toe aan het stoomnetje. En kook ondertussen de witte kool naar wens gedurende 5-10 minuten. De taugé even afspoelen met kokend water.

Serveer de rijst en groente in een diep bord, met daarnaast kommetjes met atjar ketimoen en de pindasaus. Lekker met seroendeng & cassave chips! 

Cookies Contact en afspraak