Budgetmaaltijd: wokmaaltijd met tempeh en paksoi
Veganistisch

Budgetmaaltijd: wokmaaltijd met tempeh en paksoi
(voor 4 personen)
Door: Yasmin van West
Prijs per persoon €1,05
Nodig
2 uien4 teentjes knoflook
500g paksoi
50-75 g zilvervliesrijst (ongekookt)
400g tempeh
5 el sojasaus (Ketjap Manis)
Veel peper
1 a 2 eetlepels olie

Bereiding
Kook de zilvervliesrijst. Snijd de knoflook en ui fijn en fruit dit in een licht verhitte pan. Snijd de paksoi en voeg dit na 5-7 min bij het ui/knoflookmengsel. Snijd de tempeh in dunne plakjes en bak dit ongeveer 10 min in een andere pan met wat olie totdat het bruin kleurt. Voeg de sojasaus en peper toe aan het paksoimengsel. Serveer samen met de rijst en tempeh en eet smakelijk!