Gegrilde halloumi met walnoten, bosui, peterselie en honing

Minder koolhydraten

Gegrilde halloumi met walnoten, bosui, peterselie en honing

(voor 2-3 porties)

Door: Brunna Venceslau, diëtist Den Haag

Lekkere snack! (vega en low carb)

Nodig

40 gram walnoten
300 gram halloumi
verse bladpeterselie
2 eetlepels honing
2 - 3 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
1 bosui

Bereiding

Hak de walnoten, de bladpeterselie en de bosui fijn. Meng in een klein kom met honing en de olijfolie, de walnoten, bladpeterselie en bosui. Breng het mengsel op smaak met peper en een snufje zout. Snij de halloumi in de lengte in, 2-3 plakken (van ongeveer 1 cm) per persoon. Pers de knoflook en voeg het toe aan het mengsel. Zet een grillpan op middelhoog vuur en gril de halloumi 4 minuten goudbruin. Doe het honing-walnotenmengsel op de goudbruine halloumiplakjes. Gril nog 1 minuut door.

Cookies Contact en afspraak