Gepofte zoete aardappel met frisse topping
Vegetarisch
Gepofte zoete aardappel met frisse topping
Voor 2 personen
Door: Rose Runderkamp-Schouten
Een heerlijke lunch variatie!
Nodig
2 zoete aardappels8 cherrytomaten
2 eetlepels olijfolie
peper en zout naar smaak
een halve komkommer
1 bosui
40 gram sla melange
20 gram feta
20 gram peterselie
2 eetlepels limoensap
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Boen de zoete aardappel schoon met een droge handdoek. Wrijf ze vervolgens in met olijfolie en leg 45 minuten in de oven. Leg de cherrytomaten in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, peper en zout. Zet de tomaten de laatste 15 minuten bij de aardappels in de oven. Snijd ondertussen de overige ingrediënten fijn. Haal de aardappels en cherrytomaten uit de oven. Snijd de aardappel door en beleg deze met alle ingrediënten.