Groentemix
Vegetarisch

Groentemix
4 personen
Nodig
1 courgette1 aubergine
1 rode paprika
3 tomaten
1 ui
250 gram champignons
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper
3 takjes rozemarijn (of een snuf, gedroogd, uit een potje)

Bereiding
Was de courgette, aubergine, paprika en de tomaten. Maak de ui, champignons en knoflook schoon.Snijd de courgette, aubergine, paprika en tomaten in grove stukken, de ui in ringen en de champignons in vieren.
Voeg alle groenten toe aan een grote pan en besprenkel dit met de olijfolie. Pers de knoflook erboven uit en bestrooi met wat zout en peper. Voeg wat rozemarijntakjes toe voor de smaak.
Zet de pan met deksel op laag vuur en laat dit voor zo’n 40 minuten pruttelen. Roer regelmatig in de pan en giet het vocht af als dit teveel is. Kan koud en warm worden gegeten!
Tip: lekker in combinatie met kip/vis en rijst
Tip: lekker op een (geroosterd) broodje