Hartige ei-muffins met paprika, courgette en feta
Minder koolhydraten

Hartige ei-muffins met paprika, courgette en feta
(voor 8 muffins)
Door: Saskia Peters
Bewaar in de koelkast of vriezer halen: altijd een hartige snack bij de hand.
Nodig
5 eierenscheut melk
½ ui
½ paprika
8 kleine champignons
¼ courgette
50 gram feta
5 fijngehakte blaadje bassilicum

Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet de muffinvorm in met bakspray of vul ze met bakpapier. Snijd de groenten in kleine blokjes en verdeel ze over de muffinvormpjes. Klop de eieren met de scheut melk en voeg naar wens zout en peper toe. Giet het eimengsel over de muffinvormpjes (tot ¾) en top af met feta en basilicum. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven voor ca 20-25 minuten. Schrik niet als de ei muffins hoog worden en bij het afkoelen inzakken, het maakt de smaak er niet minder om.