Lunch-omelet-wrap

Voor 2 personen

Door: Mara Looij

Nodig

4 eieren
2 grote eetlepels Griekse yoghurt
een theelepel gedroogde dille 
een snuf zout
een klontje boter of lepel olie
100 gram zalm
1/2 paprika
een handje veldsla
2 theelepels mierikswortel
zwarte peper

Bereiding

Doe de eieren met de griekse yoghurt in een mengkom en mix met de garde tot er een glad geheel ontstaat.
Voeg dille en zout toe.
Doe de boter of olie in een koekenpan en laat heet worden.
Doe het eiermengsel in de pan en laat de omelet zachtjes gaar worden en droog aan één kant. Bruin worden hoeft niet, heb wat geduld.
Als de bovenkant droog is draai je de omelet om en laat hem nog even (ca 2 minuutjes) op een zacht vuurtje aan de andere kant bakken.
Laat de omelet afkoelen en beleg met de zalm, bestrijk deze met de mierikswortel en beleg met de veldsla en paprika.
Verpak in folie en neem mee naar werk.

ps. mierikswortel is een lekker, beetje mosterdachtig plantje en je koopt dit in smeerbare variant bij de supermarkt (op de sauzenafdeling)

Cookies Contact en afspraak