Stamppot paksoi met champignons en vegetarische reepjes
Vegetarisch
Stamppot paksoi met champignons en vegetarische reepjes
2 personen
Nodig
400 gram aardappelen400 gram paksoi
150 gram champignons
1 kleine ui
2 eetlepels olie of boter
200 gram vegetarische roerbakreepjes
150 ml halfvolle melk
Peper
Nootmuskaat
Bereiding
Zet water op voor de aardappelen.Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten.
Maak de paksoi schoon (zie tip) en snij in repen.
Maak de champignons schoon (zie tip)en snij ze in kwarten.
Snipper de ui.
Fruit de ui in de margarine glazig.
Bak de vegetarische reepjes mee tot dat ze bruin worden.
Bak de champignons en de paksoi kort mee.
Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen.
Verwarm de melk in een pan op laag vuur.
Maak van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
Schep het paksoimengsel er door en meng goed.