Tortillataart bonen, tomaat, kaas

Door: Shari Groot, diëtist Amsterdam

Mexicaanse flavour

Nodig

3 volkoren wraps
1 pakje tomatensaus of homemade tomatensaus
1 blik kidneybonen
1 rode puntpaprika
3 handjes snoeptomaten 
3 handjes spinazie 
1 zakje geraspte kaas 
Peper
Chilivlokken 
1 handje rucola 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe een volkoren wrap op een ovenbestendig schaal en besmeer  met een eetlepel tomatensaus. Verdeel twee-drie eetlepels kidneybonen over de wrap. Was de paprika, tomaten, spinazie en rucola. Snijd de paprika in kleine blokjes en de tomaten in dunne plakjes. Verdeel een handje gesneden paprika, tomaten en een handje spinazie over de wrap. Doe er een handje geraspte kaas op en herhaal deze stap twee keer. Op de laatste wrap doe je er een beetje peper op en een snufje chilivlokken. Doe de taart in de oven en voeg na zo’n 8 minuten nog een handje rucola op de taart. Zet terug in de oven en laat nog 2-3 minuten bakken. 
 

Lekker met een salade

Cookies Contact en afspraak