Warme Italiaanse wrap met mozzarella en parmaham
Vlees
Warme Italiaanse wrap met mozzarella en parmaham
2 personen
Nodig
1 bol mozzarella1 grote tomaat
Halve komkommer
10 blaadjes verse basilicum
1 paprika
4 grote bloemtortilla’s
4 plakjes parmaham
6 zongedroogde tomaten in olie
Bereiding
Snij de mozzarella, tomaat en komkommer in plakjes.Maak de basilicum blaadjes schoon en leg ze op een keukenpapier.
Zet een droge pan op het vuur en leg de tortilla erin. Laat aan 1 zijde lichtjes bruinen (2 min).
Draai de tortilla om en leg in het midden over bijna de volledige lengte de helft van de mozzarellaplakjes.
Leg hierop weer de helft van de tomaat plakjes, zongedroogde tomaatjes, komkommer, ham en basilicum.
Laat weer circa 2 minuten verwarmen tot de mozzarella gesmolten is.
Haal de tortilla uit de pan en rol hem op.
Herhaal dit met de overgebleven ingrediënten voor de andere tortilla.