Zalmbonbonnetje

Hapje/ voorgerecht - 12 stuks

Nodig

200 gram gerookte zalmfilet 
3 eetlepels mierikswortelcreme fijn geraspt (uit een potje)
2 eetlepels creme fraiche
3 eetlepels yoghurt 
½ citroen 
een bakje alfalfa
 

Bereiding

Meng de fijn geraspte mierikswortel crème met de crème fraîche, yoghurt en pers de halve citroen hierbij uit. 
Snijd de zalmfilet in plakjes van 2,5 bij 2,5 cm, doe hier een klein schepje van de mierikswortelcreme op en een plukje alfalfa en vouw de zalm dicht tot bonbonnetjes. 

Tip: Wil je de zalmbonbonnetjes als voorgerecht serveren? Maak dan grotere zalmbonbonnetjes of dien het op als zalmcarpaccio; leg de zalm op het bord, verdeel hier druppels mierikswortelcrème overheen en leg een plukje alfalfa in het midden van het bord.
Cookies Contact en afspraak