Zoet stamppotje zoete aardappel

4 personen

Nodig

1 kilo zoete aardappelen
400 gram cherrytomaatjes
300 gram rucola
10 zongedroogde tomaatjes
Halve mango
100 gram feta
½ theelepel chilipoeder 
½  eetlepel paprikapoeder
Zout

Bereiding

Schil de zoete aardappel en snijd deze in stukken. Kook de zoete aardappel in water voor ongeveer 20 minuten tot ze gaar zijn. 
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in vieren, de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes, schil de mango en snijd deze in kleine stukjes. 
Giet de zoete aardappel af en voeg de cherrytomaatjes toe en stamp dit fijn.
Voeg langzaamaan delen van de rucola toe, laat dit slinken en voeg dan de volgende hoeveelheid toe. 
Voeg de zongedroogde tomaat en mango toe en brokkel de feta stuk boven de pan.
Voeg een snufje cayennepeper en paprikapoeder toe en eventueel een snufje zout naar smaak.
Stamp tot een geheel.

Tip: lekker met kip.

Cookies Contact en afspraak