Zomerse salade geroosterde venkel, sinaasappel en hazelnoten

Veganistisch

Zomerse salade geroosterde venkel, sinaasappel en hazelnoten

Door: Brunna Venceslau, diëtist Den Haag

Lekker plantaardig

Nodig

5 grote venkels
10 handsinaasappels 
4 bosjes radijs
2 zakken rucola
1 bosje munt
1 bosje takjes dille     
1 bosje platte peterselie
hazelnoten 
6 eetlepels olijfolie

Bereiding

Snijd de venkel in dunne reepjes en zet het op een bakplaat in de oven (voorverwarmd op 180 C) voor 10 minuten (beetgaar). Laat de venkel afkoelen. Snijd de handsinaasappels in kringen en de radijsjes zo fijn mogelijk. Hak de munt, dille, peterselie en hazelnoten fijn. Meng alles door elkaar met de veld sla in een grote kom. Ter garnering: een deel van munt, dille en peterselie

Cookies Contact en afspraak